Thursday, November 13, 2008

What!

Jag förbokade wow-uppdateringen på ginza. Ginza var så trevliga att de levererade paketet idag. Lillebror blev apglad att få sitt exemplar sådär innan releasen.
Och jag, jag blev helt förbannad över att min dvdläsare plötsligt fått för sig att den var enbart cdromläsare och därför inte alls tänkte installera något wrath of the lich king på min burk. Den ville inte ens visa shrek. Så det bråkades en stund, sen ringdes Kung Keso. Och efter en del tester så lades telefonen på med ett: "Nej, jag skiter i detta och går och lägger mig istället".

Men eftersom min dag startade på ett dåligt vis, så hann jag inte ens ta av mig strumporna innan jag bestämde mig för att fan ta kontrollen över situationen, eller dvdspelaren då...

Och efter en massa meck så lyckades jag till sist lokalisera rätt jävla drivrutin på hells hemsida. Och där stod det att drivrutinen var "urgent" för ett ÅR sedan!
Var finns alla mail om den saken? Varför har jag inte informerats om det? Och hurihelvete vore det om de kontaktade sina kunder och förklarade att dvdmojängerna skulle få för sig att vara cdmojänger om man inte uppdaterade? Hell!

Men det funkar juh nu iaf...

No comments: